Zimní počasí za okny láká k večernímu posezení u výborného jídla a skvělého vína. Právě takový bude další večer v Miele Center Vlášek, jediném místě v Hradci, kde se jídlo vaří přímo před vámi.
Tentokrát bude zvěřina, která se k zimnímu počasí skvěle hodí, ale doma se příliš nepřipravuje. Do menu jsme vybrali klasickou zvěřinu – bažanta, jelení hřbet a kančí, vše v oblíbených úpravách. Dezert bude také klasický – staročeský trhanec s jablky.
Jídlo doplní bílá a červená vína z Toskánska, Alto Adige, rakouského Burgenlandu a Mosely – vrcholem by měl být „supertoskánec“ ročník 2008.
Menu
Pinot Bianco 2016, Cantina Tramin
***
Zvěřinová paštika s bažantem
Pinot Noir Classique 2015, Weingut Pöckl
***
Kančí ragú, restované bramborové šišky
Chianti Colli Senesi DOCG Riserva Il Priore 2013, Il Colombaio di Santachiara
***
Jelení hřbet s višňovým sosem, pečené brambory
Rosso “SALICARIA” IGT Toscana 2008, Fattoria di Grignano
***
Staročeský trhanec s jablky
Wiltinger Gotesfuss Riesling Kabinett Feinherb 2016, Reichsgraf von Kesselstatt
***
Termín:
pátek 15. února 2019, od 19 do 23 hodin
Poslední volná místa!
Místo:
Miele Center Vlášek, Mrštíkova 2140/11 (naproti OC Futurum), Hradec Králové
Poslední volná místa!
Cena:
1200 Kč
Využijte jedinečnou příležitost, včas si rezervujte místo, vezměte s sebou přátele a přijďte si užít příjemný večer s dobrým jídlem a vínem.
Nevyhovuje Vám termín? Registrujte se zde a budete dostávat pozvánky na podobné akce. Nebo nám jenom pošlete email s kontaktem.
Informace o události najdete také na Facebooku – www.facebook.com/vinoteriacz/events.