Porcování tuňáka v Miele Center Vlášek

Výborně připravená ryba může být opravdovým zážitkem. A když kuchař z michelinské restaurace přímo před vámi naporcuje čerstvého tuňáka a připraví čtyřchodové menu, stává se z toho nezapomenutelný večer.

V rámci menu ochutnáte nejpopulárnější pokrmy, které se z čerstvého tuňáka připravují – carpaccio, tatarák, marinovaný s risotto nero a steak. A ještě jedna důležitá informace – tuňák bude naprosto čerstvý, speciálně dovezený na tuto akci.

Výborné víno patří nejenom k jídlu, ale i práce zručného kuchaře se lépe pozoruje se skleničkou v ruce. Budou se pít bílá vína ze tří oblastí – Mosel, Wachau a Alto Adige. Většinu vín z menu hodnotí rakouský magazín Falstaff jako mimořádná vína.

Dopřejte si nezapomenutelný zážitek.

Menu

MAJORAT Riesling Sekt Brut 2015, Reichsgraf von Kesselstatt, Mosel

***

Carpaccio z modroploutvého tuňáka s buvolí mozzarellou s marinovanými rajčaty v pomeranči
Ried Klaus Grüner Veltliner Federspiel 2018, Weingut Schmelz, Wachau

***

Tatarák z modroploutvého tuňáka s karotkovou redukcí a okurkovým želé
Schiefer Riesling 2017, Nik Weis St. Urbans-Hof, Mosel

***

Risotto Nero s marinovanými kousky tuňáka s bazalkovým krémem
Chardonnay Steinberg Leithaberg DAC 2015, Weingut St. Zehetbauer

***

Panzanella se steakem z tuňáka
Aichberg 2016, Weingut Kornell, Alto Adige

***

Degustační menu připraví Miloš Linhart, který byl v roce 2008 jako chef de sauce a chef de pasta v restauraci Allegro hotelu Four Seasons u toho, když první česká restaurace dostala michelinskou hvězdu. Poté odešel na několik let do Four Seasons ve Florencii a nyní opět působí v české gastronomii.

***

Termín:
sobota 4. května 2019, od 16 hod. porcování tuňáka, od 18 hod. večeře
Poslední volná místa!

Místo:
Miele Center Vlášek, Mrštíkova 2140/11 (naproti OC Futurum), Hradec Králové

Cena:
2000 Kč

Včas si rezervujte místo, třeba celý stůl, vezměte s sebou přátele a přijďte si užít příjemný večer s dobrým jídlem a vínem.

Nevyhovuje Vám termín? Registrujte se zde a budete dostávat pozvánky na podobné akce. Nebo nám jenom pošlete email s kontaktem.

REZERVUJTE SI MÍSTO NA FOOD & WINE

Místo na akci si rezervujte na info@vinoteria.cz. Rezervace je nutná.

Počet míst na akci je omezený a bohužel není v našich silách informovat o počtu volných míst v reálném čase. Proto prosím počítejte s tím, že někdy nemusíme být schopni vyhovět Vašemu požadavku na rezervaci. Děkujeme za pochopení.

Informace o události najdete také na Facebooku – www.facebook.com/vinoteriacz/events.

0

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Košík

loader