Zimní počasí za okny láká k večernímu posezení u výborného jídla a skvělého vína. Právě takový bude další tradiční večer v MIELE Center Vlášek, jediném místě v Hradci, kde se jídlo vaří přímo před vámi.
Tentokrát bude zvěřina, která se k zimnímu počasí skvěle hodí, ale doma se příliš nepřipravuje. Do menu jsme vybrali klasickou zvěřinu – kančí a dančí medailonky, vše v oblíbených úpravách. Dezert bude také klasický – staročeský trhanec s hruškami.
Jídlo doplní bílá a červená vína z Toskánska, Alto Adige, rakouského Burgenlandu a německé Mosely.
Menu
Pinot Blanc Leithaberg DAC 2017, Weingut St. Zehetbauer, Burgenland
***
Domácí paštika
MARITH Blauburgunder 2017, Weingut Kornell, Alto Adige
***
Zvěřinová polévka
Pinot Blanc Grosse Reserve 2015, Weingut Peter Schandl, Burgenland
***
Kančí se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
Bolgheri Rosso DOC 2017, Michele Satta, Toscana
***
Dančí medailonky, gratinované brambory
Torre de Ona Reserva 2014, Torre de Ona, Rioja
***
Staročeský trhanec s hruškami
Scharzhofberger Riesling Kabinett Feinherb 2016, Reichsgraf von Kesselstatt, Mosel
***
Termín:
pátek 14. února 2020, od 19 do 23 hodin
Obsazeno. Můžeme Vám dát ale vědět, pokud se místo uvolní. Napište.
Místo:
Miele Center Vlášek, Mrštíkova 2140/11 (naproti OC Futurum), Hradec Králové
Cena:
1200 Kč
Využijte jedinečnou příležitost, včas si rezervujte místo, vezměte s sebou přátele a přijďte si užít příjemný večer s dobrým jídlem a vínem.
Nevyhovuje Vám termín? Registrujte se zde a budete dostávat pozvánky na podobné akce. Nebo nám jenom pošlete email s kontaktem.
Informace o události najdete také na Facebooku – www.facebook.com/vinoteriacz/events.